Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Investeste in oameni!

Am lansat videoclipul piese “Festival Sanctus” cu Canticum Bucharest

În luna februarie, am avut o experiență muzicală de nota 10 alături de tânăra formație, Canticum Bucharest. Datorită unei prietenii legate între dirijorul formației, Răzvan Rădos și echipa noastră, s-a născut ideea unei colaborări. Zis și făcut! Ne-am făcut “temele de culise”, corul a repetat și în final, ne-am dat întâlnire în una din cele mai deosebite catedrale din România, Catedrala Romano-Catolică “Sfântul Iosif” București. Într-o asemenea ambianță, înălțătoare și emoționantă grație frumuseții grăitoare, dar și cu o acustică impresionantă, putem spune că este locul cel mai potrivit pentru muzică.  Ecourile bucuriei și ale comuniunii cu divinitatea au fost transpuse într-un mod inspirat, de autorul John Leavitt în lucrarea: Festival Sanctus.

După o sesiune intensă de filmări, pentru care ne-am “împovărat” brațele și cu un pian de concert, a sosit momentul să vă prezentăm “înfățișarea” finală a colaborării dintre Canticum Bucharest și Art Life Music România.

Parerea ta este importanta. Scrie un comentariu.

Your email address will not be published. Required fields are marked *