Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Investeste in oameni!

Suntem o echipă tânără, cu idealuri înalte, cu energie și bucurie, formată din frate și soră, Albert și Hermina, dar și din prieteni.  Motto-ul nostru este: Iubind arta, vei iubi mai mult viața”. Ne propunem să fim ambasadori ai artei, să promovăm valori culturale și educative, și să-i apropiem pe oameni, în mod special, de cea mai frumoasă artă, muzica. De la vârste fragede am început încursiunea noastră în lumea muzicii, studiind amândoi pianul, clarinetul Albert și violoncelul Hermina. Mai târziu am început să îndrăgim dirijatul și formarea de ansambluri corale. Am finalizat amândoi cursurile de licență și master în cadrul Universității Naționale de Muzică București, Facultatea de Interpretare muzicală. Avem experiență și.. încă multe de învățat în muzică, dar prin ceea ce am învățat, vrem cu toată inima să aducem zâmbet senin pe buzele oamenilor.

Am prins curaj, entuziasm, și prin ajutorul semnificativ al Proiectului “Step by step in bussines” – Antreprenoriat pentru tinerii din regiunile Sud-Vest Oltenia și București-Ilfov – POSDRU –   ce a constat în acordarea unei finanțări europene, am început să lucrăm și să îndeplinim un vis mai vechi: Înființarea unei case de producție video-muzicală. Suntem fericiți și recunoscători că ADRA ROMÂNIA – (Asociația Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor) împreună cu partenerii săi, ne-au pus la dispoziție cursuri de antreprenoriat și un concurs de idei de afaceri dedicat tinerilor care își doresc să-și dezvolte pasiunile și talentele lor.

Obiectul principal al activității noastre este distribuirea de producție video-muzicală sub diferite forme dar și oferirea unor servicii muzicale pentru aceia care își doresc muzică de calitate în viața, afacerea sau timpul lor.

Vă spunem BUN VENIT pe site-ul nostru, și vă invităm să ne fiți alături, pentru a descoperi frumusețile artei muzicale!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/artlifemusic/public_html/wp-includes/functions.php on line 3786

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/artlifemusic/public_html/wp-includes/functions.php on line 3786