Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Investeste in oameni!
 1. Plata produsului comandat se poate efectua:
  online cu cardul prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)
  Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
  – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

  Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

  plată prin OP / depunere în cont (vezi datele de cont din pagina de contact a site-ului – pentru a fi expediat produsul, clientul trebuie să trimită prin email o copie scanată a documentului ce confirmă efectuarea transferului bancar, la adresa: contact@artlifemusic.ro)

  ramburs la primirea comenzii – Comanda se achită la livrarea efectuată de către curieri sau la ridicarea coletului de la oficiul poştal de care aparţineţi. Dacă folosiţi această metodă de plată, adresa de livrare trebuie să fie aceeaşi cu adresa de facturare;

OPTIONAL In unele cazuri (comenzi de valoare mare sau produse ce se livreaza la comanda speciala) Art Life Music isi rezerva dreptul de a solicita o plata in avans in valoare de cel mult 50% din valoarea produselor comandate, plata ce nu va fi returnata in caz de anularea comenzii.

In situatia in care plata nu se efectueaza de catre client, comanda va fi considerata anulata si nu va mai fi onorata. In cazul acesta, artlifemusic.ro va avea dreptul de a solicita plata de despagubiri si/sau va putea refuza onorarea altor solicitari de comenzi ale clientului respectiv.

 1. Art Life Music livrează doar pe teritoriul României astfel:
 2. a) livrare la domiciliu prin curier rapid – Fan Curier – (transportul durează 1,2 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii).
 3. b) livrare prin poșta română – serviciul de coletărie normal pentru orice localitate din România, durata fiind de 3-7 zile lucrătoare din momentul expedierii.

Comenzile sunt onorate astfel: luni, marţi, miercuri şi joi între orele 8:30–17:00, iar vineri între orele 8:00–12:00. Comenzile sosite începând de vineri după ora 12:00 vor fi onorate începând cu ziua de luni.