Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Investeste in oameni!

IMG_0368Sunt puține săli și locuri care dispun de un pian. Îți dorești să nu mai fie acesta criteriul prin care îți alegi locul pentru evenimentul tău? Sau îți dorești pur și simplu o ședință foto elegantă și romantică alături de un pian de concert? Nu ezita să ne contactezi, îți putem închiria un pian cu coadă, de culoare alb sau negru, precum și pian digital cu tot cu amplificare.

Asigurăm transportul pentru pian, îl putem aduce oriunde îți dorești, chiar și la munte, după cum se poate observa în fotografie. Instrumentele se prezintă într-o stare foarte bună atât fizic cât și acustic. Nu sunt machete, sunt instrumente reale ce pot fi folosite în mod special pentru interpretare. Acordajul pianul de concert nu este inclus in pret.

Prețuri:

  • 749 euro / eveniment – pianul alb Samick
  • 799 euro  / eveniment – pianul negru Ritmuller
  • 299 euro / eveniment – pianul digital Yamaha Clavinova CLP 545
  •   99 euro / eveniment – pianul digital Yamaha P 255

*prețul pentru transport este inclus pentru zona București – Ilfov; prețurile sunt negociabile pentru închirierea pe mai multe zile. 

IMG_6805

IMG_7583

Poza 2 cu PIAN