Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Investeste in oameni!
  1. Despre

S.C. ARTLIFE PRODUCTION SRL., cu sediul București, str. Int. Crainicului, nr. 9-11, Bl. Z11, Sc.2 , Ap. 22, Sector 6, înmatriculată în Registrul Comerțului J40/7905/2015, având cod unic de înregistrare 34708967, este denumită în cele ce urmează proprietar al magazinului on-line www.artlifemusic.ro.
Ne puteți contacta prin următoarele mijloace:

– prin poştă, la adresa de corespondență: București, str. Int. Crainicului, nr. 9-11, Bl. Z11, Sc.2 , Ap. 22, Sector 6
– prin e-mail, la următoarele adrese: contact@artlifemusic.ro

albert@artlifemusic.ro

– prin telefon la nr: 0744676072

www.artlifemusic.ro  este un serviciu e-commerce care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a intra în posesia produselor afișate. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

  1. Modalitatea de comandă

Pentru a cumpăra şi a intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe www.artlifemusic.ro, este necesară parcurgerea următoarelor etape:
– identificarea şi alegerea produselor;
– înregistrarea dvs. ca utilizator al www.artlifemusic.ro;
– efectuarea plăţii produselor;
– livrarea produselor.

Produsele noastre pot fi comandate și prin email sau telefon, cu condiția să primim datele de identificare și adresa completă unde trebuie livrate.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.artlifemusic.ro, sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin care site-ul îşi derulează operaţiunile.

Comanda se considera valabila numai dupa ce artlifemusic.ro confirma Clientului prin e-mail/telefon posibilitatea onorarii acesteia.

Clientul poate anula comanda prin e-mail de preferinta in aceeasi zi in care a fost plasata pana la ora 18 sau telefonic, in intervalul orar 09:00 – 18:00. Comanda nu mai poate fi anulata dupa ce a fost primita prin email confirmarea livrarii coletului.

OPTIONAL (Comenzile introduse in aceeasi zi catre aceeasi destinatie de catre aceeasi persoana, sau de pe aceeasi adresa de IP, se cumuleaza automat intr-o singura comanda pentru care se emite o singura factura.

Denuntarea unilaterala a comenzii se poate face de catre client daca artlifemusic.ro intarzie livrarea, cu exceptia situatiilor de forta majora, cu maxim 7 zile lucratoare peste termenul specificat in confirmarea comenzii. Denuntarea unilaterala trebuie formulata in scris si expediata cu confirmare de primire, prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intrarii in posesia produsului/serviciilor comandate. In acest caz, daca plata s-a efectuat deja de catre client, acestuia i se vor returna banii, in maxim 14 de zile din momentul primirii produsului/serviciilor neacceptate de catre client, conform optiunii de plata specificata in formularul de comanda.)

 

III. Prețuri

Preturile de pe www.artlifemusic.ro reprezintă prețurile finale de cumpărare (nu conțin TVA pentru că firma nu este plătitoare de TVA) dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, daca nu se specifica altfel in mod special pe website. Costurile privind livrarea sau/si alte costuri ale serviciilor sunt mentionate in momentul finalizarii solicitarii comenzii si vor fi precizate si in momentul confirmarii comenzii de catre www.artlifemusic.ro

 

  1. Modalități de plată

Pentru a face plata aferentă produsului / produselor comandate, aveți la dispoziție mai multe metode de plată: plata cu cardul prin comanda directă de pe website (coș cumpărături), transfer bancar, ordin de plată, numerar/cash la livrare.

 

  1. Modalități de livrare

Livrarea produselor se poate face atât prin serviciul de curierat rapit, cât și prin Compania Națională Poșta Română. Aveți posibilitatea să alegeți între aceste două variante. Art Life Music livrează doar pe teritoriul României.

În cazul în care optaţi pentru livrarea prin Poşta Română, veţi primi un aviz în cutia poştală, prin care sunteţi înştiinţaţi despre sosirea coletului la oficiul poştal din zona dumneavoastră. Dacă nu vă prezentați pentru ridicarea coletului în două, trei zile, veţi primi un al doilea aviz; după acest aviz, Poşta Română percepe taxe de magazinaj. Atenţie: dacă nu ridicaţi coletul în 10 zile, Poşta Română va returna coletul iar comanda dvs. va fi anulată.  Pentru o noua livrare, clientul va trebui sa suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

În cazul în care optați pentru livrarea prin curierat rapid, un agent vă va înmâna coletul personal. În situaţia în care nu vă găseşte la adresa indicată, vă va contacta telefonic pentru a stabili de comun acord locul şi data predării coletului.

Expediția coletului de către firma noastră se va efectua în cel mai scurt timp posibil, de regulă, în ziua primirii comenzii dacă aceasta este plasată până în ora 18:00. În cazul unor situații excepționale, ne rezervăm dreptul de a prelungi intervalul de timp până la maxim 48 de ore de la momentul efectuării comenzii. Orice amănunt legat de expediția coletului va fi transmis clientului, prin telefon sau email. Expediția produsului, în cazul în care plata s-a realizat prin transfer bancar sau ordin de plată, va fi efectuată după ce clientul va trimite copia scanată a documentului care certifică viramentul.

In cazul in care clientul a facut plata in avans si, din vina sa, nu poate primi produsele in maxim 10 zile din momentul expedierii si nici nu poate fi contactat in interval de 30 de zile, comanda va fi anulata, dar plata nu va putea fi returnata, constituind despagubiri din partea clientului.

 

  1. Returnarea produselor

Dorinta noastra este sa fiti pe deplin multumiti atunci cand cumparati produse de pe artlifemusic.ro

artlifemusic.ro va respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 14 zile lucratoare de la primirea tuturor produselor cumparate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, sa returneze produsele cumparate.

Clientul poate solicita returnarea produsului în starea in care au fost primite, numai in ambalajul original nedeteriorat, nedesfacut si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. Daca produsul este defect clientul poate solicita returnarea produsului/produselor. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau – daca acest lucru nu este posibil – poate primi inapoi suma platita pentru acel produs.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator in perioada efectuarii expeditiei, in ambalajul original si doar daca acestea nu au suferit deteriorari, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala formulata in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amanata pana la momentul primirii produselor returnate sau pana la receptionarea unei dovezi conform careia produsele au fost expediate. artlifemusic.ro are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicite acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, artlifemusic.ro isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Adresa de returnare a produselor este: depozit Art Life – Str. 23 august, nr. 151, Otopeni, Jud. Ilfov

Retururile, (indiferent de metoda de transport aleasa), nu se vor expedia niciodata de catre client catre Art Life Music cu plata ramburs.

VII. Proprietate intelectuală

www.artlifemusic.ro este marcă a S.C. ART LFE PRODUCTION S.R.L.
Conţinutul şi design-ul site-ului www.artlifemusic.ro, precum și orice alt material având legătură cu acesta, aparțin Societăţii şi/sau colaboratorilor săi. Nu puteţi utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele de pe www.artlifemusic.ro fără a deţine o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societăţii.
Nu puteţi folosi cadre (frames în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques în sensul limbajului HTML) pentru mărci, logouri sau alte informaţii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfeţe, formulare) ale site-ului www.artlifemusic.ro fără a deţine o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societăţii.

 

VIII. Înregistrarea ca utilizator
Site-ul www.artlifemusic.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiţionată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de site, cum ar fi achiziţionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.artlifemusic.ro sau verificarea situaţiei unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistraţi ca utilizator (să vă creaţi un cont de utilizator pe site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dvs. a Termenilor şi condiţiilor de utilizare a www.artlifemusic.ro şi a Politicii de confidenţialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori şi Societate.

Întrucât prevederile Termenilor şi condiţiilor de utilizare şi ai Politicii de confidenţialitate pot fi modificate, vă rugăm să le revedeţi periodic. În condiţiile în care nu veţi mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesaţi/folosiţi serviciile www.artlifemusic.ro.
Dacă folosiţi acest site, sunteţi responsabili de păstrarea confidenţialităţii datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe site, şi sunteţi de acord să vă asumaţi responsabilitatea pentru toate activităţile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe site.
www.artlifemusic.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adulţilor care sunt autorizaţi să efectueze plăţi on-line cu cardul sau prin orice altă metodă de plată acceptată de www.artlifemusic.ro. Dacă aveţi sub 14 (paisprezece) ani, puteţi achiziţiona produsele www.artlifemusic.ro numai cu ajutorul unui părinte sau tutore.
www.artlifemusic.roîşi rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini şi hyperlinkuri sau de a refuza vânzarea de produse, la propria sa discreţie.

 

  1. Date personale

La înregistrarea ca utilizator al www.artlifemusic.ro, vă vom solicita o serie de date personale, cum ar fi numele şi prenumele, adresa de e-mail, dar şi alte informaţii cu caracter personal, care să permită identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.viatasisanatate.ro. De asemenea, pentru a vă abona la newsletterul sau alertele www.artlifemusic.ro, va trebui să ne comunicaţi o adresă de e-mail validă, precum şi alte date legate de dvs. Vă rugăm să accesaţi pagina în care vă este prezentată Politica de confidenţialitate, pentru a vă informa cu privire la informaţiile colectate de www.viatasisanatate.ro, la modul în care sunt folosite acestea, precum şi la drepturile la protejarea intimităţii dvs.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. ARTLIFE PRODUCTION S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care clienții noștri ni le furnizează. Scopul colectării datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea clienților asupra stării comenzii și expedierea către aceștia a produselor comandate.

  1. Comentarii, recenzii, comunicări, sesizări și alte tipuri de conținut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conţinut; pot trimite sugestii, idei, pot pune întrebări, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, cât timp conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietăţii intelectuale, nu conţine viruşi informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau la intoleranţă pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de spam. În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut, nu puteţi folosi adrese de e-mail sau identităţi false.

  1. Forță majoră

www.artlifemusic.ro nu poate fi făcut responsabil pentru nicio întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voinţa www.artlifemusic.ro . Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcţionare a echipamentului tehnic de la www.artlifemusic.ro , lipsa funcţionării conexiunii la internet, lipsa funcţionării conexiunilor de telefon, viruşii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.artlifemusic.ro , erorile de operare, precum şi cazurile de forţă majoră stipulate de legislaţia română în vigoare.

XII. Publicitatea

www.artlifemusic.ro poate afişa, în paginile sale, reclame la produsele din oferta sa, precum şi la produse ori servicii aparţinând terţilor. Prin utilizarea www.artlifemusic.ro  şi prin acceptarea Termenilor şi condiţiilor de utilizare ale acestuia şi a Politicii de confidenţialitate, vă exprimaţi în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

XIII. Prezentarea ofertei
S.C. ARTLIFE PRODUCTION S.R.L. îşi rezervă dreptul de a opera oricând orice modificări asupra preţurilor şi datelor tehnice prezente pe site-ul www.artlifemusic.ro , fără o înştiinţare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul www.artlifemusic.ro  au caracter informativ şi nu reprezintă o obligaţie contractuală. Fotografiile de pe site-ul www.artlifemusic.ro  au caracter informativ şi pot exista diferenţe între acestea şi produs.

XIV. Legislaţia aplicabilă
Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.artlifemusic.ro  sunt guvernate de dispoziţiile legilor române, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerţul electronic şi OG 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă.
Termenii şi condiţiile www.artlifemusic.ro  se supun legislaţiei române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamaţiei la sediul S.C. Editura Viaţă şi Sănătate S.R.L. În cazul în care nu se poate ajunge la o înţelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre părţi se vor supune rezolvării instanţelor judecătoreşti competente.