Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Investeste in oameni!

mixer-pozapic_video4

                 Vrei un sunet rafinat pentru muzica ta dar încă nu ai găsit un studio care să te mulțumească? Sau organizezi un concert și vrei înregistrarea lui pe canale separate pentru a fi ulterior prelucrat? Dispunem de echipamente audio de cea mai bună calitate atât pentru înregistrare de studio cât și pentru înregistrare în regim live. Nu mai vorbim de tehnicieni 🙂

STUDIO:

  • Putem asigura captură profesională în studio și post-procesare pentru soliști, formații vocale sau instrumentale. Sunetul face parte din artă, iar respectul cuvenit pentru calitatea sunetului îl acordăm pe deplin. Inginerii de sunet cu care colaborăm au mii de ore petrecute în studio pentru a-și desăvârși aptitudinile. Ne plac detaliile, și considerăm că un lucru foarte bun se realizează este atunci când ești atent la cele mai mici aspecte. Dispunem de echipament competitiv și, poate cel mai important, de multă răbdare.

LIVE:

  • Suntem dedicați muzicii culte, avem studii și experiență în domeniu și considerăm că o muzică live interpretată într-o sală de concert sau catedrală cu acustică foarte bună, poate creea o atmosferă de “fără cuvinte”. Dar, nu ne limitam doar la atât. Suntem deschiși mai multor tipuri de colaborări. Dacă nu ai un eveniment într-o sală acustică, ci într-una antifonată, atunci cu atât mai mult este nevoie de o înregistrare profesională pentru îmbogățirea sunetului final.
  • Un concert important, poate face parte din CV-ul tău, la propriu. O înregistrare audio conferă greutate atunci când îți prezinți performanțele artistice, sau de ce nu, poate fi o amintire peste ani. (vezi și secțiunea producție video). Folosim microfoane premium construite special pentru instrumente și cor, și avem toate condițiile pentru a capta un sunet de calitate.  O dată captat, sunetul brut intră la post-procesare (editare, mixare, reverb,etc).

Prețurile se stabilesc de la caz la caz, în funcție de complexitatea înregistrării. Pentru o cerere specifică de ofertă, vă rugăm să ne scrieți sau să ne sunați folosind datele din contact.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/artlifemusic/public_html/wp-includes/functions.php on line 3786

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/artlifemusic/public_html/wp-includes/functions.php on line 3786